Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med pasta og spinat

Oppskrift på Laks med pasta og spinat

En matrett med spinat kalles ofte en "Florentine dish" etter Catherine de` Medici som skal ha vært spesielt glad i de grønne bladene. Til pannestekt laks passer de også utmerket.

Tidsbruk 20 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 765 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
500 g Penne REMA 1000
1 stk Løk
2 dl Crème fraîche Tine
1 pose Erter REMA 1000
1 pose Hakket spinat frossen REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

1 ss Smør
2 ss Olivenolje REMA 1000

Del vår Laks med pasta og spinat oppskrift


Slik lager du Laks med pasta og spinat

Trinn 1

Trinn 1

Kok pastaen al dente i godt med vann. Laksen krydres med salt og pepper og brunes i ca 2 min på hver side i litt smør. Skjær løken i skiver og fres i litt olje.

Trinn 2

Trinn 2

Vend i pastaen sammen med crème fraîche og kok opp.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn ertene og spinaten og la alt bli gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Her kan det smake godt med litt revet parmesan og noen dråper balsamicoeddik over fisken. Bruk gjerne fersk spinat.


Dra ned i kalender