Laks med pasta og spinat

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
774 planlagt
Laks med pasta og spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
En matrett med spinat kalles ofte en "Florentine dish" etter Catherine de` Medici som skal ha vært spesielt glad i de grønne bladene. Til pannestekt laks passer de også utmerket.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
500 g
Penne REMA 1000
1 stk
Løk
2 dl
Crème fraîche Tine
1 pose
Erter REMA 1000
1 pose
Hakket spinat frossen REMA 1000
1 ss
Smør
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pastaen al dente i godt med vann. Laksen krydres med salt og pepper og brunes i ca 2 min på hver side i litt smør. Skjær løken i skiver og fres i litt olje.

Trinn 2

Trinn 2

Vend i pastaen sammen med crème fraîche og kok opp.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn ertene og spinaten og la alt bli gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Her kan det smake godt med litt revet parmesan og noen dråper balsamicoeddik over fisken. Bruk gjerne fersk spinat.