Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med lun grønnsaksalat
Fri for gluten og melk

Oppskrift på Laks med lun grønnsaksalat

Om du er i det lune hjørnet, er dagens middag i boks – fersk laks med en deilig miks av poteter og gode grønnsaker.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 258 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

500 g Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk Brokkoli
1 stk Blomkål
1 stk Rødløk
200 g Poteter

Fra kjøkkenskapet ditt

1 ss Hvitvinseddik
1 ts Sukker
1 ss Timian, tørket
1 ts Kajennepepper

Del vår Laks med lun grønnsaksalat oppskrift


Slik lager du Laks med lun grønnsaksalat

Trinn 1

Trinn 1

Del brokkoli og blomkål i buketter. Rens stilken og skjær i biter. Skrell og skjær potetene i biter. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Forvell brokkoli og blomkål ved å legge dem i kokende, saltet vann et par minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Avkjøl brokkoli og blomkål raskt i iskaldt vann. La vannet renne godt av grønnsakene.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt løken i skiver og bland med hvitvinseddik og sukker. Smak til med salt og kajennepepper. La det gjerne marinere i minst 15 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Bland poteter, brokkoli og blomkål med den marinerte løken.

Trinn 5

Trinn 5

Krydre laksestykkene på den ene siden med timian, salt og pepper. Stek dem i stekepanne eller i ovn som anvist på pakningen. Server laksen med den lune grønnsaksalaten.


Dra ned i kalender