Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Laks med lun grønnsaksalat

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
270 planlagt
Laks med lun grønnsaksalat
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Om du er i det lune hjørnet, er dagens middag i boks – fersk laks med en deilig miks av poteter og gode grønnsaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Brokkoli
1 stk
Blomkål
1 stk
Rødløk
200 g
Poteter
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Sukker
1 ss
Timian, tørket
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Del brokkoli og blomkål i buketter. Rens stilken og skjær i biter. Skrell og skjær potetene i biter. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Forvell brokkoli og blomkål ved å legge dem i kokende, saltet vann et par minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Avkjøl brokkoli og blomkål raskt i iskaldt vann. La vannet renne godt av grønnsakene.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt løken i skiver og bland med hvitvinseddik og sukker. Smak til med salt og kajennepepper. La det gjerne marinere i minst 15 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Bland poteter, brokkoli og blomkål med den marinerte løken.

Trinn 5

Trinn 5

Krydre laksestykkene på den ene siden med timian, salt og pepper. Stek dem i stekepanne eller i ovn som anvist på pakningen. Server laksen med den lune grønnsaksalaten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender