Laks med kryddersmør og rissalat

Tidsbruk 35 minutter
11 ingredienser
74 planlagt
Laks med kryddersmør og rissalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Rissalat er perfekt sommermat som passer til en rekke retter – her gir den asiatiske assosiasjoner til laksemiddagen, toppet med et småspicy kryddersmør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 boks
Maiskorn REMA 1000
1 stk
Rød paprika
1 pakke
Vårløk
1 stk
Lime
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 ss
Smør
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Karri
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Rissalat: Kok ris og avkjøl den litt. Bland inn mais, finhakket paprika og vårløk i skiver. Smak til med salt, kajennepepper, limesaft og olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Kryddersmør: Bland romtemperert smør, finhakket hvitløk, karri, salt og kajennepepper. Stek laksen etter anvisning på pakken. Server laksen sammen med rissalaten, toppet med kryddersmør.

Serveringsforslag

En frisk yoghurtdressing smaker godt til.