Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med kryddersmør og rissalat
Fri for gluten

Oppskrift på Laks med kryddersmør og rissalat

Rissalat er perfekt sommermat som passer til en rekke retter – her gir den asiatiske assosiasjoner til laksemiddagen, toppet med et småspicy kryddersmør.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 211 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
4 dl Middagsris REMA 1000
1 boks Maiskorn REMA 1000
1 stk Rød paprika
1 pakke Vårløk
1 stk Lime

Fra kjøkkenskapet ditt

4 ss Olivenolje REMA 1000
4 ss Smør
1 fedd Hvitløk
1 ts Karri
1 klype Kajennepepper

Del vår Laks med kryddersmør og rissalat oppskrift


Slik lager du Laks med kryddersmør og rissalat

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Rissalat: Kok ris og avkjøl den litt. Bland inn mais, finhakket paprika og vårløk i skiver. Smak til med salt, kajennepepper, limesaft og olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Kryddersmør: Bland romtemperert smør, finhakket hvitløk, karri, salt og kajennepepper. Stek laksen etter anvisning på pakken. Server laksen sammen med rissalaten, toppet med kryddersmør.

Serveringsforslag

En frisk yoghurtdressing smaker godt til.


Dra ned i kalender