Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Laks med kryddersmør og rissalat

Tidsbruk 35 minutter
11 ingredienser
54 planlagt
Laks med kryddersmør og rissalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Rissalat er perfekt sommermat som passer til en rekke retter – her gir den asiatiske assosiasjoner til laksemiddagen, toppet med et småspicy kryddersmør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 boks
Maiskorn REMA 1000
1 stk
Rød paprika
1 pakke
Vårløk
1 stk
Lime
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 ss
Smør
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Karri
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Rissalat: Kok ris og avkjøl den litt. Bland inn mais, finhakket paprika og vårløk i skiver. Smak til med salt, kajennepepper, limesaft og olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Kryddersmør: Bland romtemperert smør, finhakket hvitløk, karri, salt og kajennepepper. Stek laksen etter anvisning på pakken. Server laksen sammen med rissalaten, toppet med kryddersmør.

Serveringsforslag

En frisk yoghurtdressing smaker godt til.