Laks med hvitløk og urter

8 ingredienser
2251 planlagt
Laks med hvitløk og urter
Legg oppskrift
i handlelapp
Laks er enkelt å lykkes med på grillen. Server gjerne med grillede grønnsaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tilbehør

1 pakke
Grillgrønnsaker

Fisk

1 stk
Laksefilet med hvitløk og urter

Pepperrotkrem

2 dl
Crème fraîche
1 ss
Presset sitron
1 ss
Pepperrot (på tube)
1 stk
Stort eple
1 ts
Sukker
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Legg fiskestykkene på indirekte varme, ha på lokk, og grill til de er ferdige. Hvis du vil gi fiskestykkene litt mer farge, er det viktig å pensle dem med olje, og så flytte dem forsiktig over til direkte varme (kun i kort tid).

Trinn 2

Pepperrotkrem: Visp crème fraîche til en fast krem. Tilsett pepperrot, sukker og presset sitron. Smak til med salt og evt. mer pepperrot, hvis du ønsker en sterkere smak. Finhakk eplet og bland forsiktig inn i kremen.

Trinn 3

Server med grillede grønnsaker og pepperrotkrem