Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Laks med grønn risotto

Tidsbruk 35 minutter
9 ingredienser
102 planlagt
Laks med grønn risotto
Legg oppskrift
i handlelapp
Prima primo som saftig sommermat? Risotto serveres som regel som primo – forrett. Denne laksemiddagen er et herlig unntak fra regelen!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
3 dl
Risotto Scotti
1 stk
Løk
1 stk
Agurk
1 pose
Bladspinat
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Hvitvinseddik
9 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp buljong. Finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olivenolje i en vid kjele. Tilsett risottorisen og fres den lett sammen med løken. Ha i hvitvinseddik og la det dampe ut. Spe med den varme grønnsaksbuljongen litt etter litt mens du rører i risen.

Trinn 2

Trinn 2

Når risen er al dente, det tar ca. 18 minutter, vend inn vasket, grovhakket spinat. Smak til med salt, pepper og litt ekstra olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Del agurken(e) i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje, kutt agurken(e) i terninger. Vend terningene inn i risottoen rett før servering.

Trinn 4

Trinn 4

Stek eller grill laksen etter anvisning på pakken. Server sammen med risottoen.

Serveringsforslag

For en mer kremet risotto, rør inn litt Crème Fraîche i risottoen til slutt.