Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med grønn risotto

Oppskrift på Laks med grønn risotto

Prima primo som saftig sommermat? Risotto serveres som regel som primo – forrett. Denne laksemiddagen er et herlig unntak fra regelen!

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 355 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
3 dl Risotto Scotti
1 stk Løk
1 stk Agurk
1 pose Bladspinat

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Olivenolje REMA 1000
2 fedd Hvitløk
2 ss Hvitvinseddik
9 dl Grønnsaksbuljong

Del vår Laks med grønn risotto oppskrift


Slik lager du Laks med grønn risotto

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp buljong. Finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olivenolje i en vid kjele. Tilsett risottorisen og fres den lett sammen med løken. Ha i hvitvinseddik og la det dampe ut. Spe med den varme grønnsaksbuljongen litt etter litt mens du rører i risen.

Trinn 2

Trinn 2

Når risen er al dente, det tar ca. 18 minutter, vend inn vasket, grovhakket spinat. Smak til med salt, pepper og litt ekstra olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Del agurken(e) i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje, kutt agurken(e) i terninger. Vend terningene inn i risottoen rett før servering.

Trinn 4

Trinn 4

Stek eller grill laksen etter anvisning på pakken. Server sammen med risottoen.

Serveringsforslag

For en mer kremet risotto, rør inn litt Crème Fraîche i risottoen til slutt.


Dra ned i kalender