Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Laks med grønn risotto

Tidsbruk 35 Minutter
9 Ingredienser
63 Planlagt
Laks med grønn risotto
Klikk og dra
til kalenderen
Prima primo som saftig sommermat? Risotto serveres som regel som primo – forrett. Denne laksemiddagen er et herlig unntak fra regelen!

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
3 dl
Risotto Scotti
1 stk
Løk
1 stk
Agurk
1 pose
Bladspinat
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Hvitvinseddik
9 dl
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp buljong. Finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olivenolje i en vid kjele. Tilsett risottorisen og fres den lett sammen med løken. Ha i hvitvinseddik og la det dampe ut. Spe med den varme grønnsaksbuljongen litt etter litt mens du rører i risen.

Trinn 2

Trinn 2

Når risen er al dente, det tar ca. 18 minutter, vend inn vasket, grovhakket spinat. Smak til med salt, pepper og litt ekstra olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Del agurken(e) i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje, kutt agurken(e) i terninger. Vend terningene inn i risottoen rett før servering.

Trinn 4

Trinn 4

Stek eller grill laksen etter anvisning på pakken. Server sammen med risottoen.

Serveringsforslag

For en mer kremet risotto, rør inn litt Crème Fraîche i risottoen til slutt.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender