Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Laks med fennikelrisotto

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
278 planlagt
Laks med fennikelrisotto
Legg oppskrift
i handlelapp
Finocchio! Italienerne har hatt fennikel på menyen siden 1700-tallet, og den blir stadig mer populær på norske kjøkken også. Her gir den mengder av smak til risottoen – perfekt til den pannestekte laksen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
3 dl
Risotto Scotti
1 stk
Sitron
1 stk
Fennikel
1 stk
Løk
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
8 dl
Grønnsaksbuljong
2 ss
Smør
4 fedd
Hvitløk
2 ss
Hvitvinseddik
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp buljong. Fres finhakket løk og hvitløk i olivenolje i en vid tykkbunnet kjele.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett risottorisen og fres det lett sammen med løken. Ha i hvitvinseddik og la den dampe ut. Spe med den varme buljongen litt etter litt mens du rører i risen. Fortsett til risen er al dente, det tar ca. 18 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Bland inn smør, parmesan og tynne skiver av fennikel. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær laksen i biter og stek den raskt i varm panne med olivenolje. Smak til med salt, pepper og sitron. Server risottoen med laksebitene på toppen