Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med fennikel og aspargesbønner
Fri for melk

Oppskrift på Laks med fennikel og aspargesbønner

Fennikel har tradisjonelt vært mye brukt rundt Middelhavet og fra Midt-Østen til India. Denne lakse-retten overbeviser – tommel opp for mer fennikel i norske kjøkken!

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 106 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
1 pakke Aspargesbønner 150 g
2 stk Fennikel
1 stk Løk
1 stk Sitron
1 neve Kruspersille, liten
500 g Penne REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

4 ss Olivenolje REMA 1000
3 fedd Hvitløk
3 ss Balsamicoeddik
1 ss Soyasaus Kikkoman

Del vår Laks med fennikel og aspargesbønner oppskrift


Slik lager du Laks med fennikel og aspargesbønner

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Ha vaskede aspargesbønner i en ildfast form. Skjær fennikel og løk i skiver, klem hvitløken flat og ha alt i formen.

Trinn 2

Trinn 2

Bland olivenolje, sitronsaft, balsamicoeddik, soyasaus, salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Hell det over grønnsakene og bak det i ovnen i ca. 35 minutter til alt har fått gyllen farge.

Trinn 4

Trinn 4

Sett aluminiumsformen med laksestykkene i ovnen når det er igjen 14-18 minutter av steketiden til grønnsakene. Server med kokt penne og frisk hakket persille.


Dra ned i kalender