Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Laks med fennikel og aspargesbønner

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
108 planlagt
Laks med fennikel og aspargesbønner
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Fennikel har tradisjonelt vært mye brukt rundt Middelhavet og fra Midt-Østen til India. Denne lakse-retten overbeviser – tommel opp for mer fennikel i norske kjøkken!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
2 stk
Fennikel
1 stk
Løk
1 stk
Sitron
1 neve
Kruspersille, liten
500 g
Penne REMA 1000
4 ss
Olivenolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Balsamicoeddik
1 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Ha vaskede aspargesbønner i en ildfast form. Skjær fennikel og løk i skiver, klem hvitløken flat og ha alt i formen.

Trinn 2

Trinn 2

Bland olivenolje, sitronsaft, balsamicoeddik, soyasaus, salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Hell det over grønnsakene og bak det i ovnen i ca. 35 minutter til alt har fått gyllen farge.

Trinn 4

Trinn 4

Sett aluminiumsformen med laksestykkene i ovnen når det er igjen 14-18 minutter av steketiden til grønnsakene. Server med kokt penne og frisk hakket persille.