Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Laks med couscous

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
901 planlagt
Laks med couscous
Legg oppskrift
i handlelapp
Glad i laks? Da bør du prøve denne. Couscous, en hvetemiks av semulegryn og mel, er et enkelt og godt alternativ til ris.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 kurv
Cherrytomater 250 g
1 neve
Kruspersille, liten
1 stk
Rødløk
200 g
Couscous Tipiak
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 dl
Hønsebuljong
1 ss
Hvitvinseddik
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Paprikakrydder
0,5 ts
Karri
0,5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok couscous som anvist på pakken med buljong. Bland krydderet (paprika, karri, kajennepepper og salt). Skjær laksen i små biter og sprøstek bitene i olivenolje med krydderblandingen.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær cherrytomater, rødløk og hvitløk i biter og smak til med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Bland grønnsaker og fisk med couscousen. Finhakk persille og dryss raust over.

Serveringsforslag

Yoghurt naturell med salt og lime.