Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med couscous

Oppskrift på Laks med couscous

Glad i laks? Da bør du prøve denne. Couscous, en hvetemiks av semulegryn og mel, er et enkelt og godt alternativ til ris.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 12 ingredienser
Handlet 819 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
1 kurv Cherrytomater 250 g
1 neve Kruspersille, liten
1 stk Rødløk
200 g Couscous Tipiak

Fra kjøkkenskapet ditt

1 ss Olivenolje REMA 1000
2 dl Hønsebuljong
1 ss Hvitvinseddik
2 fedd Hvitløk
1 ts Paprikakrydder
0,5 ts Karri
0,5 ts Kajennepepper

Del vår Laks med couscous oppskrift


Slik lager du Laks med couscous

Trinn 1

Trinn 1

Kok couscous som anvist på pakken med buljong. Bland krydderet (paprika, karri, kajennepepper og salt). Skjær laksen i små biter og sprøstek bitene i olivenolje med krydderblandingen.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær cherrytomater, rødløk og hvitløk i biter og smak til med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Bland grønnsaker og fisk med couscousen. Finhakk persille og dryss raust over.

Serveringsforslag

Yoghurt naturell med salt og lime.


Dra ned i kalender