Laks med couscous

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
978 planlagt
Laks med couscous
Legg oppskrift
i handlelapp
Glad i laks? Da bør du prøve denne. Couscous, en hvetemiks av semulegryn og mel, er et enkelt og godt alternativ til ris.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 kurv
Cherrytomater 250 g
1 neve
Kruspersille, liten
1 stk
Rødløk
200 g
Couscous Tipiak
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 dl
Hønsebuljong
1 ss
Hvitvinseddik
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Paprikakrydder
0,5 ts
Karri
0,5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok couscous som anvist på pakken med buljong. Bland krydderet (paprika, karri, kajennepepper og salt). Skjær laksen i små biter og sprøstek bitene i olivenolje med krydderblandingen.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær cherrytomater, rødløk og hvitløk i biter og smak til med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Bland grønnsaker og fisk med couscousen. Finhakk persille og dryss raust over.

Serveringsforslag

Yoghurt naturell med salt og lime.