Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med couscous

Oppskrift på Laks med couscous

Couscous kommer fra det nordafrikanske kjøkkenet, men både smaken og den enkle tilberedningen har gjort dette til en favoritt i store deler av verden.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 221 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Couscoussalat

1 stk Lime
1 stk Tomat
1 stk Agurk
250 g Couscous
2 ss Olivenolje
1 klype Nykvernet pepper
1 klype Salt

Laks

500 g Laksefilet
1 ss Olivenolje
1 klype Nykvernet pepper
0,5 ts Salt

Del vår Laks med couscous oppskrift


Slik lager du Laks med couscous

Trinn 1

Trinn 1

Kok couscous som anvist på pakken. Skjær agurk og tomat i fine biter og bland det med olivenolje og saft og finrevet skall av lime. Bland det med couscousen og tilsett salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Ha salt og pepper på laksestykkene og stek dem i olivenolje i panne på middels varme i ca. 6 minutter.

Trinn 3

Server laksen sammen med couscoussalaten.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne litt spisskummen og frisk koriander i salaten.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (55g) herav Sukkerarter (2,1g)
Fiber (5,9g)
Protein (45,4g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (55g) herav Sukkerarter (2,1g) Fiber (5,9g) Protein (45,4g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender