Laks med couscous

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
451 planlagt
Laks med couscous
Legg oppskrift
i handlelapp
Couscous kommer fra det nordafrikanske kjøkkenet, men både smaken og den enkle tilberedningen har gjort dette til en favoritt i store deler av verden.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laksefilet
1 ss
Olivenolje
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Couscoussalat

250 g
Couscous
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok couscous som anvist på pakken. Skjær agurk og tomat i fine biter og bland det med olivenolje og saft og finrevet skall av lime. Bland det med couscousen og tilsett salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Ha salt og pepper på laksestykkene og stek dem i olivenolje i panne på middels varme i ca. 6 minutter.

Trinn 3

Server laksen sammen med couscoussalaten.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne litt spisskummen og frisk koriander i salaten.