Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Laks med couscous

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
348 planlagt
Laks med couscous
Legg oppskrift
i handlelapp
Couscous kommer fra det nordafrikanske kjøkkenet, men både smaken og den enkle tilberedningen har gjort dette til en favoritt i store deler av verden.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laksefilet
1 ss
Olivenolje
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Couscoussalat

250 g
Couscous
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok couscous som anvist på pakken. Skjær agurk og tomat i fine biter og bland det med olivenolje og saft og finrevet skall av lime. Bland det med couscousen og tilsett salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Ha salt og pepper på laksestykkene og stek dem i olivenolje i panne på middels varme i ca. 6 minutter.

Trinn 3

Server laksen sammen med couscoussalaten.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne litt spisskummen og frisk koriander i salaten.