Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Laks med couscous

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
228 planlagt
Laks med couscous
Klikk og dra
til kalenderen
Couscous kommer fra det nordafrikanske kjøkkenet, men både smaken og den enkle tilberedningen har gjort dette til en favoritt i store deler av verden.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laksefilet
1 ss
Olivenolje
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Couscoussalat

250 g
Couscous
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok couscous som anvist på pakken. Skjær agurk og tomat i fine biter og bland det med olivenolje og saft og finrevet skall av lime. Bland det med couscousen og tilsett salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Ha salt og pepper på laksestykkene og stek dem i olivenolje i panne på middels varme i ca. 6 minutter.

Trinn 3

Server laksen sammen med couscoussalaten.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne litt spisskummen og frisk koriander i salaten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender