Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks med asiatisk ris
Fri for gluten og melk

Oppskrift på Laks med asiatisk ris

I Sørøst-Asia finner du stekt ris i et myldrende smaksmangfold. Denne varianten med pannestekt laks og wokede grønnsaker er en herlig, rask hverdagsmiddag.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 334 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Laksefilet naturell 500g Godehav
4 dl Middagsris REMA 1000
1 stk Løk
1 stk Rød chili
2 ss Ingefær
1 stk Lime
200 g Hodekål

Fra kjøkkenskapet ditt

3 ss Olivenolje REMA 1000
2 fedd Hvitløk
1 ts Karri
1 klype Kajennepepper

Del vår Laks med asiatisk ris oppskrift


Slik lager du Laks med asiatisk ris

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Finsnitt kål og finhakk løk, chili, hvitløk og ingefær. Varm en panne med olivenolje og wok grønnsakene til de har fått litt farge. Tilsett risen og bland. Smak til med lime og salt.

Trinn 2

Trinn 2

Krydre laksen med karri, salt og kajennepepper og stek etter anvisning på pakken. Server laks sammen med asiatisk ris og limebåter.

Serveringsforslag

Ha kokosmelk over grønnsakene til slutt og server gjerne med frisk koriander.


Dra ned i kalender