Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Laks med asiatisk ris

Tidsbruk 35 minutter
11 ingredienser
96 planlagt
Laks med asiatisk ris
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
I Sørøst-Asia finner du stekt ris i et myldrende smaksmangfold. Denne varianten med pannestekt laks og wokede grønnsaker er en herlig, rask hverdagsmiddag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
2 ss
Ingefær
1 stk
Lime
200 g
Hodekål
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Karri
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Finsnitt kål og finhakk løk, chili, hvitløk og ingefær. Varm en panne med olivenolje og wok grønnsakene til de har fått litt farge. Tilsett risen og bland. Smak til med lime og salt.

Trinn 2

Trinn 2

Krydre laksen med karri, salt og kajennepepper og stek etter anvisning på pakken. Server laks sammen med asiatisk ris og limebåter.

Serveringsforslag

Ha kokosmelk over grønnsakene til slutt og server gjerne med frisk koriander.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender