Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Laks «ginger lime» med rissalat

Tidsbruk 35 minutter
10 ingredienser
67 planlagt
Laks «ginger lime» med rissalat
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
Ingen fare på ingefære – fra å først og fremst være brukt i kaker og søtsaker, har vi nordboere virkelig fått smaken på en av Asias viktigste ingredienser. Her får den ferske ingefæren følge av litt lime på veien mot en herlig frisk lakserett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Strimlet laksefilet 250g Godehav
1 stk
Rødløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 pose
Erter REMA 1000
1 ss
Ingefær
2 dl
Middagsris REMA 1000
3 ss
Olivenolje REMA 1000
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 ts
Karri

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Bland finhakket chili og ingefær med limesaft (halvparten), soyasaus og olivenolje. Vend laksestrimlene i ingefærdressingen og mariner fisken i ca. 20 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Rissalat: Kok risen som anvist på pakken og kok ertene. Vend erter og finstrimlet løk inn i den nykokte risen og smak til med limesaft, karri, salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Varm en wok eller stekepanne og wok laksen raskt. Hell over marinaden og server det sammen med rissalaten.

Serveringsforslag

Bland gjerne finhakket agurk, tomat og koriander inn i risen også.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender