Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Laks «ginger lime» med rissalat
Fri for melk

Oppskrift på Laks «ginger lime» med rissalat

Ingen fare på ingefære – fra å først og fremst være brukt i kaker og søtsaker, har vi nordboere virkelig fått smaken på en av Asias viktigste ingredienser. Her får den ferske ingefæren følge av litt lime på veien mot en herlig frisk lakserett.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 462 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

2 stk Strimlet laksefilet 250g Godehav
1 stk Rødløk
1 stk Rød chili
1 stk Lime
1 pose Erter REMA 1000
1 ss Ingefær
2 dl Middagsris REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

3 ss Olivenolje REMA 1000
3 ss Soyasaus Kikkoman
1 ts Karri

Del vår Laks «ginger lime» med rissalat oppskrift


Slik lager du Laks «ginger lime» med rissalat

Trinn 1

Trinn 1

Bland finhakket chili og ingefær med limesaft (halvparten), soyasaus og olivenolje. Vend laksestrimlene i ingefærdressingen og mariner fisken i ca. 20 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Rissalat: Kok risen som anvist på pakken og kok ertene. Vend erter og finstrimlet løk inn i den nykokte risen og smak til med limesaft, karri, salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Varm en wok eller stekepanne og wok laksen raskt. Hell over marinaden og server det sammen med rissalaten.

Serveringsforslag

Bland gjerne finhakket agurk, tomat og koriander inn i risen også.


Dra ned i kalender