Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
La ribollita

Oppskrift på La ribollita

Italiensk husmannskost! Ribollita betyr "kokt på ny" og er en fyldig suppespesialitet fra Toscana. Tradisjonelt lages den med brødrester. I vår variant bruker vi poteter og pasta.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 12 ingredienser
Handlet 182 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Løk
4 stang Stangselleri
2 stk Purreløk
200 g Hodekål
200 g Poteter
1 boks Hakkede tomater REMA 1000
50 g Macaroni Barilla
1 boks Kidneybønner REMA 1000
1 pose Bladspinat

Fra kjøkkenskapet ditt

4 ss Olivenolje REMA 1000
4 fedd Hvitløk
1 l Grønnsaksbuljong

Del vår La ribollita oppskrift


Slik lager du La ribollita

Trinn 1

Trinn 1

Finn fram en stor kasserolle. Vask, skrell og skjær alle grønnsakene i fine små biter. Finhakk hvitløken.

Trinn 2

Trinn 2

Surr løk, hvitløk, stangselleri, purre, kål og potet med litt olje til det er blankt. Tilsett hermetiske tomater og buljong og la det koke til grønnsakene er møre.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett makaroni og kok til pastaen er al dente.

Trinn 4

Trinn 4

Ha i bønnene og spinaten, kok raskt opp og smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Frisk basilikum, revet ost og litt god olivenolje på toppen smaker deilig!


Dra ned i kalender