Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

La ribollita

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
185 planlagt
La ribollita
Legg oppskrift
i handlelapp
Italiensk husmannskost! Ribollita betyr "kokt på ny" og er en fyldig suppespesialitet fra Toscana. Tradisjonelt lages den med brødrester. I vår variant bruker vi poteter og pasta.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Løk
4 stang
Stangselleri
2 stk
Purreløk
200 g
Hodekål
200 g
Poteter
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
50 g
Macaroni Barilla
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
1 pose
Bladspinat
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
1 l
Grønnsaksbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Finn fram en stor kasserolle. Vask, skrell og skjær alle grønnsakene i fine små biter. Finhakk hvitløken.

Trinn 2

Trinn 2

Surr løk, hvitløk, stangselleri, purre, kål og potet med litt olje til det er blankt. Tilsett hermetiske tomater og buljong og la det koke til grønnsakene er møre.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett makaroni og kok til pastaen er al dente.

Trinn 4

Trinn 4

Ha i bønnene og spinaten, kok raskt opp og smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Frisk basilikum, revet ost og litt god olivenolje på toppen smaker deilig!