Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Løksuppe

Oppskrift på Løksuppe

Denne franske suppeklassikeren smaker ekstra godt om høsten.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 1764 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Gourmetloff

0,5 stk Gourmetloff
50 g Parmesan
50 g Jarlsberg

Suppe

2 fedd Hvitløk
8 stk Løk
2 kvist Timian
1 l Klar kjøttbuljong
0,5 dl Solsikkeolje
1 klype Salt
1 klype Pepper

Del vår Løksuppe oppskrift


Slik lager du Løksuppe

Trinn 1

Varm opp oljen og tilsett renset og grovhakket løk og fi nhakket hvitløk. Stek til løken er lysebrun og myk. Tilsett timian og buljong. Kok opp og la suppen småputre i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Skjær loff i skiver à 2 cm (behold skorpen). Dekk skivene med revet ost og stek på bakepapir ved 180°C varmluft i ca. 10 minutter, til de er gylne og sprø. Server som «lokk» på hver porsjon.


Dra ned i kalender