Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Løksuppe

Tidsbruk 30 Minutter
10 Ingredienser
1787 Planlagt
Løksuppe
Klikk og dra
til kalenderen
Denne franske suppeklassikeren smaker ekstra godt om høsten.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Suppe

8 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
2 kvist
Timian

Gourmetloff

0,5 stk
Gourmetloff
50 g
Jarlsberg
50 g
Parmesan

Fra kjøkkenskapet ditt

0,5 dl
Solsikkeolje
1 l
Klar kjøttbuljong
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp oljen og tilsett renset og grovhakket løk og fi nhakket hvitløk. Stek til løken er lysebrun og myk. Tilsett timian og buljong. Kok opp og la suppen småputre i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Skjær loff i skiver à 2 cm (behold skorpen). Dekk skivene med revet ost og stek på bakepapir ved 180°C varmluft i ca. 10 minutter, til de er gylne og sprø. Server som «lokk» på hver porsjon.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender