Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Løksuppe

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
1879 planlagt
Løksuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne franske suppeklassikeren smaker ekstra godt om høsten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Suppe

8 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
2 kvist
Timian
0,5 dl
Solsikkeolje
1 l
Klar kjøttbuljong
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Gourmetloff

0,5 stk
Gourmetloff
50 g
Jarlsberg
50 g
Parmesan

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp oljen og tilsett renset og grovhakket løk og fi nhakket hvitløk. Stek til løken er lysebrun og myk. Tilsett timian og buljong. Kok opp og la suppen småputre i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Skjær loff i skiver à 2 cm (behold skorpen). Dekk skivene med revet ost og stek på bakepapir ved 180°C varmluft i ca. 10 minutter, til de er gylne og sprø. Server som «lokk» på hver porsjon.