Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Løksuppe med sei

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
38 planlagt
Løksuppe med sei
Legg oppskrift
i handlelapp
Den allsidige seien passer utmerket til både steking, grilling og koking. Løksuppen er en varm gryteklassiker med masse smak – og lager du den som her, med sei og tomat, har du ganske sikkert en ny familiefavoritt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Seifilet frossen Godehav
3 stk
Løk
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
2 stk
Tomat
2 ss
Kruspersille, liten
2 ss
Gressløk, liten
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 l
Grønnsaksbuljong
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Skjær løk i skiver og finhakk hvitløk. Brun løk og hvitløk i olje, ha i grønnsaksbuljong, soyasaus og balsamicoeddik og kok videre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær brød i terninger og rist det i en varm panne.

Trinn 3

Trinn 3

Del fisk og tomat i store biter, legg det i suppen og la det trekke til fisken er kokt. Dryss hakket persille, gressløk og sprøstekte krutonger over suppen rett før servering.