Løksuppe med sei

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
76 planlagt
Løksuppe med sei
Legg oppskrift
i handlelapp
Den allsidige seien passer utmerket til både steking, grilling og koking. Løksuppen er en varm gryteklassiker med masse smak – og lager du den som her, med sei og tomat, har du ganske sikkert en ny familiefavoritt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Seifilet frossen Godehav
3 stk
Løk
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
2 stk
Tomat
2 ss
Kruspersille, liten
2 ss
Gressløk, liten
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 l
Grønnsaksbuljong
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Skjær løk i skiver og finhakk hvitløk. Brun løk og hvitløk i olje, ha i grønnsaksbuljong, soyasaus og balsamicoeddik og kok videre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær brød i terninger og rist det i en varm panne.

Trinn 3

Trinn 3

Del fisk og tomat i store biter, legg det i suppen og la det trekke til fisken er kokt. Dryss hakket persille, gressløk og sprøstekte krutonger over suppen rett før servering.