Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Løksuppe med sei

Oppskrift på Løksuppe med sei

Den allsidige seien passer utmerket til både steking, grilling og koking. Løksuppen er en varm gryteklassiker med masse smak – og lager du den som her, med sei og tomat, har du ganske sikkert en ny familiefavoritt.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 140 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Seifilet frossen Godehav
3 stk Løk
1 pose Hvitløksbaguetter REMA 1000
2 stk Tomat
2 ss Kruspersille, liten
2 ss Gressløk, liten

Fra kjøkkenskapet ditt

3 fedd Hvitløk
3 ss Olivenolje REMA 1000
1 l Grønnsaksbuljong
4 ss Soyasaus Kikkoman
2 ss Balsamicoeddik

Del vår Løksuppe med sei oppskrift


Slik lager du Løksuppe med sei

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Skjær løk i skiver og finhakk hvitløk. Brun løk og hvitløk i olje, ha i grønnsaksbuljong, soyasaus og balsamicoeddik og kok videre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær brød i terninger og rist det i en varm panne.

Trinn 3

Trinn 3

Del fisk og tomat i store biter, legg det i suppen og la det trekke til fisken er kokt. Dryss hakket persille, gressløk og sprøstekte krutonger over suppen rett før servering.


Dra ned i kalender