Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Løkringer

Oppskrift på Løkringer

Elegant appetittvekker, snacks eller tilbehør til burgeren – valget er ditt.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 19 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Løkringer

1 dl Øl, halvliterboks
2 stk Egg
1,5 dl Melk
3 stk Store løk
1 dl Solsikkeolje
1,5 ts Bakepulver
2 klype Salt
4,5 dl Hvetemel

Del vår Løkringer oppskrift


Slik lager du Løkringer

Trinn 1

Pisk sammen eggene i en bolle og bland inn melk og øl. Bland sammen mel og bakepulver i en annen bolle. Ha halvparten av melblandingen over i en tredje bolle.

Trinn 2

Skrell løk og skjær dem i ca. 1 cm tykke ringer. Varm opp oljen til 180 °C i en stor og dyp gryte eller i en frityrgryte.

Trinn 3

Dypp løkringene, noen om gangen, i eggeblandingen og så i den første bollen med mel. Dypp ringene igjen i eggeblandingen og deretter i den andre bollen med mel.

Trinn 4

Friter løkringene i olje, noen om gangen. Snu dem slik at de får fin farge på begge sider. Legg de ferdige løkringene på kjøkkenpapir så de får renne av seg. Ha på litt salt mens de ennå er varme.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender