Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Løk- og kikertsuppe

Oppskrift på Løk- og kikertsuppe

Aroma! Lager du denne herlige løksuppen, trenger ikke familien å ha øynene på stilk for å se at de har en fantastisk middag i kikertsikte.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 14 ingredienser
Handlet 774 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 boks Kikerter
1 pose Erter, frosne
2 stk Løk
2 stk Gulrot
2 stk Tomat
1 ss Ingefær
1 stk Lime
1 pose Naanbrød, fryst
1 stk Rød chili

Fra kjøkkenskapet ditt

3 ss Olivenolje
2 fedd Hvitløk
8 dl Grønnsaksbuljong
0,5 ts Spisskummen
0,5 ts Gurkemeie

Del vår Løk- og kikertsuppe oppskrift


Slik lager du Løk- og kikertsuppe

Trinn 1

Trinn 1

Skyll kikertene i et dørslag.

Trinn 2

Trinn 2

Fres finhakket løk, hvitløk, chili og gulrøtter i terninger i olje.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett buljong, kok opp og la det småkoke i ca. 10 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Varm naanbrød som anvist på pakken. Ha så i kikerter, erter og grovhakkede tomater og kok opp. La det trekke i 5 minutter. Smak til med spisskummen, ingefær, gurkemeie, lime og salt. Server suppen med naanbrød.

Serveringsforslag

Server gjerne med raita eller aioli.


Dra ned i kalender