Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Løk- og kikertsuppe

Tidsbruk 35 minutter
14 ingredienser
783 planlagt
Løk- og kikertsuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
Aroma! Lager du denne herlige løksuppen, trenger ikke familien å ha øynene på stilk for å se at de har en fantastisk middag i kikertsikte.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 boks
Kikerter
1 pose
Erter, frosne
2 stk
Løk
2 stk
Gulrot
2 stk
Tomat
1 ss
Ingefær
1 stk
Lime
1 pose
Naanbrød, fryst
1 stk
Rød chili
3 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
8 dl
Grønnsaksbuljong
0,5 ts
Spisskummen
0,5 ts
Gurkemeie

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skyll kikertene i et dørslag.

Trinn 2

Trinn 2

Fres finhakket løk, hvitløk, chili og gulrøtter i terninger i olje.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett buljong, kok opp og la det småkoke i ca. 10 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Varm naanbrød som anvist på pakken. Ha så i kikerter, erter og grovhakkede tomater og kok opp. La det trekke i 5 minutter. Smak til med spisskummen, ingefær, gurkemeie, lime og salt. Server suppen med naanbrød.

Serveringsforslag

Server gjerne med raita eller aioli.