Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Løk- og kikertsuppe

Tidsbruk 35 Minutter
14 Ingredienser
779 Planlagt
Løk- og kikertsuppe
Klikk og dra
til kalenderen
Aroma! Lager du denne herlige løksuppen, trenger ikke familien å ha øynene på stilk for å se at de har en fantastisk middag i kikertsikte.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

1 boks
Kikerter
1 pose
Erter, frosne
2 stk
Løk
2 stk
Gulrot
2 stk
Tomat
1 ss
Ingefær
1 stk
Lime
1 pose
Naanbrød, fryst
1 stk
Rød chili
3 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
8 dl
Grønnsaksbuljong
0,5 ts
Spisskummen
0,5 ts
Gurkemeie

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skyll kikertene i et dørslag.

Trinn 2

Trinn 2

Fres finhakket løk, hvitløk, chili og gulrøtter i terninger i olje.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett buljong, kok opp og la det småkoke i ca. 10 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Varm naanbrød som anvist på pakken. Ha så i kikerter, erter og grovhakkede tomater og kok opp. La det trekke i 5 minutter. Smak til med spisskummen, ingefær, gurkemeie, lime og salt. Server suppen med naanbrød.

Serveringsforslag

Server gjerne med raita eller aioli.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender