Kystsmørbrød med reker

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
56 planlagt
Kystsmørbrød med reker
Legg oppskrift
i handlelapp
Lang kyst, korte netter og høye baguetter! Sommerens kystsmørbrød lager du som her – raust med reker og en herlig avocadomix.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 kg
Reker frosne Godehav
1 stk
Avokado
4 ss
Lettrømme Tine
1 potte
Gressløk, liten
1 pakke
Erter REMA 1000
0,5 stk
Sitron
2 stk
Gulrot
1 pose
Minibaguetter REMA 1000
1 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin rekene på avispapir. Skrell rekene og stek baguettene. Kok ertene og avkjøl.

Trinn 2

Trinn 2

Press halvparten av sitronen(e). Bland rømme med knust avokado, sitronsaft, raspet hvitløk, salt og pepper i en bolle. Tilsett reker, erter, hakket gressløk og raspet gulrot. Bland lett. Del baguettene og lag noen rause smørbrød, pynt med resten av sitronen(e).

Serveringsforslag

Frisk dill smaker godt til reker.