Kyllingwok med ris

Tidsbruk 15 minutter
4 ingredienser
6299 planlagt
Kyllingwok med ris
Legg oppskrift
i handlelapp
Lårfilet av kylling er noe av det beste kjøttet du kan wokke. Lår har mer fett enn brystfilet, og blir derfor både saftigere og mer smakfullt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Lårfilet av kylling
1 pose
Wok Mix
1 pose
Sweet & Sour woksaus
3 dl
Jasminris

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Krydre kyllingen med litt salt og pepper. Varm opp olje til høy varme.

Trinn 3

Stek kyllingbitene i et par minutter og legg til side, før du gjør det samme med grønnsaksblandingen.

Trinn 4

Ha kjøttet tilbake i pannen, hell over sausen og kok opp. Sérver med ris!