Kyllingwok med ris

Tidsbruk 15 minutter
4 ingredienser
10786 planlagt
Kyllingwok med ris
Legg oppskrift
i handlelapp
89 00
4 personer
Lårfilet av kylling er noe av det beste kjøttet du kan wokke. Lår har mer fett enn brystfilet, og blir derfor både saftigere og mer smakfullt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Lårfilet av kylling
49,00 kr/stk, 122,50 kr/kg
49 00
1 pose
Wok Mix
24,00 kr/pose
24 00
1 pose
Sweet & Sour woksaus
10,00 kr/pose, 43,48 kr/kg
10 00
3 dl
Jasminris
43,90 kr/pose, 21,95 kr/kg
5 27
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
89 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Krydre kyllingen med litt salt og pepper. Varm opp olje til høy varme.

Trinn 3

Stek kyllingbitene i et par minutter og legg til side, før du gjør det samme med grønnsaksblandingen.

Trinn 4

Ha kjøttet tilbake i pannen, hell over sausen og kok opp. Sérver med ris!