Kyllingwok Chop Suey

Tidsbruk 20 minutter
5 ingredienser
1840 planlagt
Kyllingwok Chop Suey
Legg oppskrift
i handlelapp
En smakfull kyllingwok som du lager på 20 minutter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kylling lårfilet
1 pose
Asiatisk Wok
1 pose
Woksaus Chop Suey
3 dl
Jasminris
2 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Varm opp olje til høy varme, og rørestek kylling i et par minutter. Ta kyllingen ut av pannen.

Trinn 3

Hakk chili fra posen og rørestek grønnsaker med foretrukket mengde chili i ca. 3 minutter på middels høy varme.

Trinn 4

Ha kyllingen tilbake i pannen, tilsett woksausen og rør under oppvarming i 1-2 minutter.

Trinn 5

Server med ris.