Kyllingtaco med tomatsalsa
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Rens og finhakk hvitløk og chili. Fjern frøene fra chilien om du ikke vil ha det for sterkt. Skjær vårløk i skiver. Skjær kyllingen i strimler. Stek kyllingen på ganske høy varme i en panne med litt olje. Når kyllingen begynner å bli litt brun, har du i de kuttede grønnsakene og spisskummen og steker videre til kyllingen er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper.
Trinn 2
Tomatsalsa: Del tomatene, ta ut frøene og skjær fruktkjøttet i små terninger. Rens og hakk løk, vårløk og chili. Fjern frøene av chilien om du synes det blir for sterkt. Tilsett salt.
Trinn 3
Varm tortillas i ovn eller stekepanne. Fyll dem med kjøtt og tomatsalsa og rull sammen.
Serveringsforslag
Det blir ekstra godt med frisk koriander i tomatsalsaen. Server med grønn salat for en friskere rett.
Barn kan
La barna skjære opp kyllingen og vårløken. Husk å skifte kniv og skjærebrett! Ha koriander i en kopp og la barna klippe den med saks.