Kyllingsuppe med kokos, lime og chili

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
1643 planlagt
Kyllingsuppe med kokos, lime og chili
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Her har du en kyllingsuppe som virkelig livner opp på mørke vinterkvelder. Full av gode smaker fra Sørøst-Asia – lukk øynene og drøm deg vekk til eksotiske strender og 30 grader pluss.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

2 dl
Middagsris

Kyllingsuppe

4 dl
Kokosmelk
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
1 ss
Revet ingefær
2 stk
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
100 g
Champignon
600 g
Kyllinglårfilet
4 ss
Soyasaus
1 bunt
Vårløk
1 stk
Fennikel
2 stang
Stangselleri
6 dl
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter avnisning på pakken.

Trinn 2

Kok opp buljong, kokosmelk, friskpresset limesaft, rød chili i tynne skiver og finrevet ingefær. La trekke i 5 minutter.

Trinn 3

Skjær grønnsaker og sopp i strimler og kyllinglårkjøtt i små terninger. Ha i kjelen og la koke i 5 minutter. Smak til med soyasaus og server suppen med ris.

Serveringsforslag

Topp gjerne suppen med finhakket fennikelgress.