Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingsuppe med kokos, lime og chili

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
1523 planlagt
Kyllingsuppe med kokos, lime og chili
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Her har du en kyllingsuppe som virkelig livner opp på mørke vinterkvelder. Full av gode smaker fra Sørøst-Asia – lukk øynene og drøm deg vekk til eksotiske strender og 30 grader pluss.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

2 dl
Middagsris

Kyllingsuppe

4 dl
Kokosmelk
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
1 ss
Revet ingefær
2 stk
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
100 g
Champignon
600 g
Kyllinglårfilet
4 ss
Soyasaus
1 bunt
Vårløk
1 stk
Fennikel
2 stang
Stangselleri
6 dl
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter avnisning på pakken.

Trinn 2

Kok opp buljong, kokosmelk, friskpresset limesaft, rød chili i tynne skiver og finrevet ingefær. La trekke i 5 minutter.

Trinn 3

Skjær grønnsaker og sopp i strimler og kyllinglårkjøtt i små terninger. Ha i kjelen og la koke i 5 minutter. Smak til med soyasaus og server suppen med ris.

Serveringsforslag

Topp gjerne suppen med finhakket fennikelgress.