Kyllingschnitzel med nudelsalat

3.3 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
19 ingredienser
1077 planlagt
Kyllingschnitzel med nudelsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Et sunt og godt alternativ til middag som hele familien vil like. Prøv denne asiatiske vrien med kyllingschnitzel og nudelsalat med smak av kokos.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1
Glassnudler eller risnudler
480 g
Kyllingfilet, delt
1 dl
Tørket kokosmasse
2 stk
Egg
1 stk
Rød paprika, i strimler
2 stk
Gulrøtter, skrelt og skåret i skiver
1
Babymais, delt i to på langs
1 dl
Hvetemel
1 ts
Salt
0.5 ts
Pepper
3 dl
Solsikkeolje

Dressing

1 stk
Rød chili, skåret i skiver
1 ts
Fersk ingefær, revet
1 ts
Honning
1 fedd
Hvitløk, presset
4 ss
Soyasaus
1 stk
Lime, saft
1 neve
Frisk koriander
4 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler etter anvisning på pakken. Kutt paprika i strimler. Skrell gulrøtter og skjær i skiver. Del babymaisen i to på langs.

Trinn 2

Bland ingefær, hvitløk, soya, limesaft, vann, honning og chili til dressing. Smak til.

Trinn 3

Bland mel, salt og pepper, og spe på et fat. Spre kokosmasse på et annet fat. Pisk egg og ha i en dyp tallerken.

Trinn 4

Ha oljen i en stekepanne med høy kant og varm opp. Ha en brødbit eller potetbit i oljen. Når det bruser rundt biten er oljen varm nok.

Trinn 5

Vend delte kyllingfileter i melblandingen, så egg og så kokos. Ha filetene i den varme oljen, stek maks tre fileter av gangen. Senk temperaturen litt så kyllingen ikke brenner seg. Stek til den er gyllen utenpå og stekt i midten. La kyllingen hvile på en rist.

Trinn 6

Bland dressingen i nudlene og legg på et fat. Dander grønnsakene over og legg den panerte kyllingen på toppen. Avslutt med koriander.