Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingsalat med mais og hvitløksdressing

Tidsbruk 25 minutter
15 ingredienser
651 planlagt
Kyllingsalat med mais og hvitløksdressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Spisskummen, oregano og hvitløk gir denne superenkle kyllingsalaten en lett eksotisk smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
0,5 ts
Spisskummen
1 ts
Oregano
2 ss
Olje

Salat

1 boks
Maiskorn
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Romanosalat

Dressing

1 dl
Lettrømme
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Dijonsennep
1 ts
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Rundstykker

1 pakke
Rundstykker, fine

Slik gjør du

Trinn 1

Bland strimlet kylling med olje, spisskummen og oregano i en liten bolle. Stek det gyllent i en stekepanne.

Trinn 2

Stek rundstykkene etter anvisning på pakken.

Trinn 3

Hell væsken av maisen. Skjær paprika i små terninger og rødløken i strimler. Bland det sammen med kyllingstrimlene.

Trinn 4

Riv salaten i biter. Legg den i bunnen av en stor bolle og legg kylling- og grønnsaksblandingen på toppen.

Trinn 5

Bland sammen rømme, finhakket hvitløk, dijonsennep og hvitvinseddik. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper.

Trinn 6

Server salaten med rundstykker og dressingen ved siden av.