Kyllingsalat med mais og hvitløksdressing

Tidsbruk 25 minutter
15 ingredienser
1169 planlagt
Kyllingsalat med mais og hvitløksdressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Spisskummen, oregano og hvitløk gir denne superenkle kyllingsalaten en lett eksotisk smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
0,5 ts
Spisskummen
1 ts
Oregano
2 ss
Olje

Salat

1 boks
Maiskorn
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Romanosalat

Dressing

1 dl
Lettrømme
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Dijonsennep
1 ts
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Rundstykker

1 pakke
Rundstykker, fine

Slik gjør du

Trinn 1

Bland strimlet kylling med olje, spisskummen og oregano i en liten bolle. Stek det gyllent i en stekepanne.

Trinn 2

Stek rundstykkene etter anvisning på pakken.

Trinn 3

Hell væsken av maisen. Skjær paprika i små terninger og rødløken i strimler. Bland det sammen med kyllingstrimlene.

Trinn 4

Riv salaten i biter. Legg den i bunnen av en stor bolle og legg kylling- og grønnsaksblandingen på toppen.

Trinn 5

Bland sammen rømme, finhakket hvitløk, dijonsennep og hvitvinseddik. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper.

Trinn 6

Server salaten med rundstykker og dressingen ved siden av.