Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingsalat med avokado

Tidsbruk 35 minutter
14 ingredienser
692 planlagt
Kyllingsalat med avokado
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne lette retten lager seg nesten selv. Og det er vinaigretten som gjør susen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

1 stk
Stange kyllingbryst
1 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Salat

1 pakke
Ruccula eller lollo
1 stk
Avokado
2 kurv
Cherrytomater

Dressing

1 stk
Sjalottløk
1 fedd
Hvitløk
1 ss
Balsamicoeddik
1 ss
Soyasaus
3 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 180°C. Brun kyllingbryst på skinnsiden i en varm stekepanne med olje til det er gyllent. Ha på salt og nykvernet sort pepper. Stek fileten videre i ovn i 12-15 minutter. La kyllingen hvile i 5 minutter før servering.

Trinn 2

Vask og tørk salaten. Skjær avokado i skiver og del cherrytomater i to. Finhakk sjalottløk og hvitløk og bland det med balsamicoeddik, soyasaus og olivenolje. Smak til med salt og nykvernet pepper.