Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingsalat med appelsin og fennikel

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
255 planlagt
Kyllingsalat med appelsin og fennikel
Legg oppskrift
i handlelapp
En salat uten salatblader! I stedet byr den på saftig kylling, frisk appelsin og krisp chilimarinert fennikel.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllingbryst

1,5 stk
Landkyllingbryst, Provencekrydret
1,5 ss
Solsikkeolje
0,8 ts
Salt
0,2 ts
Kvernet pepper

Appelsin- og fennikelsalat

3 stk
Fennikel
3 stk
Appelsiner
0,8 stk
Rød chili
0,4 stk
Sitron
0,4 dl
Olivenolje
0,8 ts
Salt

Topp med

0,8 dl
Pinjekjerner

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 170°C, varmluft. Ha salt og pepper på kyllingbrystene og brun dem i solsikkeolje i 1 minutt på hver side. Etterstek i ovnen i 15 minutter. La brystene hvile i 10 minutter før servering.

Trinn 2

Appelsin- og fennikelsalat: Rens bort det ytterste laget av fennikelen. Del i to, fjern roten og fi nsnitt resten. Lag fileter av appelsinen og press appelsinsaft over fennikelen. Tilsett salt, hakket chili, sitronsaft og olivenolje. Bland godt og la salaten sette seg i minst 10 minutter

Trinn 3

Anrett salaten på fat med kylling skåret i skiver. Rist pinjekjerner og dryss over salaten. Pynt med fennikelgrønt.