Kyllingragu med spinat og makaroni

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
136 planlagt
Kyllingragu med spinat og makaroni
Legg oppskrift
i handlelapp
Appetitt og ofte? Kyllingen har gått fra å være lørdagshelt til å bli den store hverdagsfavoritten - og som ragù (fra franske ragoûter "gi appetitt") er den i sitt ess.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
300 g
Champignon
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 pose
Bladspinat
300 g
Macaroni REMA 1000
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok makaroni som anvist på pakken, sil av vannet og vend inn litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk løk og hvitløk, skjær soppen i skiver og fres alt blankt i olje.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i hermetiske tomater og vann (4 dl per boks hermetiske tomater) og la sausen koke i ca. 10 min.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett kyllingstykkene og la det koke et par minutter til kyllingen er gjennomkokt.

Trinn 5

Trinn 5

Vend inn makaroni og vasket spinat like før servering. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Dryss over revet parmesan.