Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingragu med spinat og makaroni

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
83 planlagt
Kyllingragu med spinat og makaroni
Legg oppskrift
i handlelapp
Appetitt og ofte? Kyllingen har gått fra å være lørdagshelt til å bli den store hverdagsfavoritten - og som ragù (fra franske ragoûter "gi appetitt") er den i sitt ess.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
300 g
Champignon
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 pose
Bladspinat
300 g
Macaroni REMA 1000
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok makaroni som anvist på pakken, sil av vannet og vend inn litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk løk og hvitløk, skjær soppen i skiver og fres alt blankt i olje.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i hermetiske tomater og vann (4 dl per boks hermetiske tomater) og la sausen koke i ca. 10 min.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett kyllingstykkene og la det koke et par minutter til kyllingen er gjennomkokt.

Trinn 5

Trinn 5

Vend inn makaroni og vasket spinat like før servering. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Dryss over revet parmesan.