Kyllingpanne med grønnsaker

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
523 planlagt
Kyllingpanne med grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Et vispet egg gjør underverker med denne enkle kyllingwoken. Prøv selv!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olje

Eggnudler

250 g
Eggnudler

Grønnsaker

1 stk
Løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
300 g
Aspargesbønner, frossen
1 stk
Egg
1 stk
Tomat
1 ss
Olje

Smak til med

1 stk
Lime

Slik gjør du

Trinn 1

Krydre kyllingen med salt og pepper og stek den raskt i olje i varm panne eller wok. Sett til side. Kok nudlene som anvist på pakken.

Trinn 2

Skjær løk og gulrot i strimler og finhakk chili og hvitløk. Ha olje i en rykende varm stekepanne eller wok og wok først de frosne aspargesbønnene i ca. ett minutt. Hell av evt. væske før du har i løk, gulrot, chili og hvitløk. Rørestek grønnsakene et par minutter på sterk varme.

Trinn 3

Visp sammen egget og vend det inn i grønnsakene. Når egget har satt seg, blandes de ferdigkokte nudlene, stekt kylling og hakket tomat inn.

Trinn 4

Smak til med litt presset lime og server retten med limebåter.

Serveringsforslag

Server gjerne med soyasaus og frisk koriander.