Kyllingpanne med bakte risgrønnsaker

Tidsbruk 60 minutter
13 ingredienser
1207 planlagt
Kyllingpanne med bakte risgrønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
<p>En ildfast form for fristelser! En rykende varm og fantastisk god kyllingmiddag med en saftig miks av ris, rosiner og gr&oslash;nnsaker &ndash; serveringsklar og komplett, rett fra ovnen.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Kyllingfilet 600 g, Solvinge
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
3 dl
Middagsris, REMA 1000
50 g
Rosiner
1 stk
Rød paprika
1 stk
Aubergine
1 stk
Squash
2 stk
Tomat
1 pose
Sukkererter
1 ss
Olivenolje, REMA 1000
6 dl
Hønsebuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)
1 ts
Spisskummen malt
1 ts
Kajennepepper tørr, Toro

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 210 ̊C. Skjær kyllingfiletene i store biter og vend den i olivenolje, salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp buljong og kokosmelk og smak til med litt spisskummen, salt og kajenne- pepper.

Trinn 3

Kutt aubergine, squash, paprika og tomater i passe biter og ha det i en ildfast form med ris, rosiner og sukkererter.

Trinn 4

Trinn 4

Hell over blandingen med buljong og kokosmelk og dekk til med et lokk eller aluminiumsfolie. Bak formen i ovnen i ca. 35 minutter.

Trinn 5

Trinn 5

Ta av folien og legg på kyllingstykkene og stek videre i 10 minutter til kyllingen er stekt og har fått fin farge.