Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingpanne med bakte risgrønnsaker

Tidsbruk 60 minutter
13 ingredienser
1161 planlagt
Kyllingpanne med bakte risgrønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
<p>En ildfast form for fristelser! En rykende varm og fantastisk god kyllingmiddag med en saftig miks av ris, rosiner og gr&oslash;nnsaker &ndash; serveringsklar og komplett, rett fra ovnen.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Kyllingfilet 600 g, Solvinge
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
3 dl
Middagsris, REMA 1000
50 g
Rosiner
1 stk
Rød paprika
1 stk
Aubergine
1 stk
Squash
2 stk
Tomat
1 pose
Sukkererter
1 ss
Olivenolje, REMA 1000
6 dl
Hønsebuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)
1 ts
Spisskummen malt
1 ts
Kajennepepper tørr, Toro

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 210 ̊C. Skjær kyllingfiletene i store biter og vend den i olivenolje, salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp buljong og kokosmelk og smak til med litt spisskummen, salt og kajenne- pepper.

Trinn 3

Kutt aubergine, squash, paprika og tomater i passe biter og ha det i en ildfast form med ris, rosiner og sukkererter.

Trinn 4

Trinn 4

Hell over blandingen med buljong og kokosmelk og dekk til med et lokk eller aluminiumsfolie. Bak formen i ovnen i ca. 35 minutter.

Trinn 5

Trinn 5

Ta av folien og legg på kyllingstykkene og stek videre i 10 minutter til kyllingen er stekt og har fått fin farge.