Kyllinglår med ristet mais

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
36 planlagt
Kyllinglår med ristet mais
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Pop! Ristet mais er en av barnas soleklare favoritter. Og sammen med resten av den deilige wokmixen, har du en herlig kyllingrett klar på rekordtid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ristet mais

1 fedd
Hvitløk
1 boks
Maiskorn
1 ss
Ingefær
1 ss
Solsikkeolje

Kyllinglår

500 g
Kyllinglår, Stange
2 ss
Olivenolje

Wok Mix

1 pose
Wok Mix Bama
1 ss
Solsikkeolje

Woksaus

2 fedd
Hvitløk
1 ss
Sesamolje
4 ss
Soyasaus Kikkoman
6 ss
Sweet Chilisaus

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180˚C. Gni kyllinglårene inn med olivenolje, salt og pepper, og stek dem i 25–30 minutter. Varm opp en panne, sil vannet av maisen og rist dem i tørr panne til de får farge. Tilsett solsikkeolje, finhakket hvitløk og ingefær og fres videre i ett minutt. Smak til med salt og pepper. Ta blandingen ut av pannen og sett til side. Bland ingrediensene til woksausen. Varm pannen opp igjen og ha i litt solsikkeolje. Stek wok mix-en raskt på høy temperatur, ha i sausen, smak til med pepper og server sammen med de stekte kyllinglårene

Serveringsforslag

Server gjerne med limebåter.