Kyllinglår med ratatouille, småpoteter og provencesaus

6 ingredienser
627 planlagt
Kyllinglår med ratatouille, småpoteter og provencesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
En kyllingrett som du kunne fått servert på en bistro i Provence.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllinglår

2 pakke
Lår av Landkylling
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper

Poteter

500 g
Småpoteter

Ratatouille

1 pakke
Ferdig ratatouille

Provencesaus

1 boks
Provencesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Krydre kyllinglår med salt og nykvernet pepper. Stek dem på brett i ovn på 180˚C i 25-30 minutter. Stikk en nål eller pinne i leddet på låret – hvis kraften som siver ut er klar, er kyllingen ferdig. Skru opp temperaturen til 220˚C de siste 5 minuttene for å få sprøtt skinn.

Trinn 2

Kok eller stek småpoteter.

Trinn 3

Varm opp ratatouille og provencesaus etter anvisning på pakken. Server kyllinglår med ratatouille, småpoteter og provencesaus.

Lag ratatouille og provencesaus fra bunnen av!
Lag ratatouille og provencesaus fra bunnen av!