Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllinglår med kimchi slaw

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
503 planlagt
Kyllinglår med kimchi slaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Kimchi er nasjonalrett i Korea, men står svært ofte på vietnamesiske menyer. Den kan tilberedes på mange forskjellige måter – her serverer du den som en knallgod og smaksrik råsalat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Rå kyllinglår, 900 g, Solvinge
4 dl
Middagsris, REMA 1000
1 pose
Råkost med purre
1 pakke
Ingefær
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
2 ss
Riseddik
1 ss
Sukker, 1 kg, Dansukker
2 ss
Sesamfrø, Møllerens

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris.

Trinn 2

Trinn 2

Gni solsikkeolje, salt og pepper på kyllinglårene og stek de sammen med et helt knust hvitløksfedd i varm panne i ca. 25 min. Sjekk at kyllinglårene er gjennomstekte ved å stikke kniven inn i beinet, hvis kraften er klar er kyllingen ferdig stekt. Hvis den er blodig trenger kyllingen litt lenger tid i pannen.

Trinn 3

Trinn 3

Kimchi slaw: Skrell og skjær ingefær og chili i fine strimler og bland det med riseddik, sukker og sesamfrø. Bland inn råkosten og la det marinere i ca. 10 min.

Trinn 4

Trinn 4

Ta grønnsakene ut av marinaden og bland marinaden med stekesjy fra kyllingen og server det som saus ved siden av. Server kyllinglår med kimchi slaw og kokt ris.