Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllinglår med grillede småpoteter

Tidsbruk 50 minutter
11 ingredienser
1564 planlagt
Kyllinglår med grillede småpoteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Låret er den delen av kyllingen som byr på mest smak. Nyt dem med enkelt tilbehør som grillede småpoteter og tomatsalat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllinglår

1 pakke
Kyllinglår naturell
3 fedd
Hvitløk
1 ss
Provencekrydder
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Tomatsalat

2 stk
Tomater
1 stk
Sjalottløk
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Småpoteter

1 pakke
Småpoteter med skall og marinade, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 220°C. Bland hakket hvitløk med provencekrydder, salt og pepper. Vend kyllinglårene godt i urteblandingen og legg dem i en ildfast form. Stek lårene i ca. 35 minutter til de er gylne og det siver klar kraft ut.

Trinn 2

Hakk tomater og sjalottløk og bland med olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Ta ut kyllinglårene og la dem hvile under folie. Sett på ovnsgrillen eller hev varmen i ovnen til 250°C. Knus potetene lett og legg dem under grillen til de er sprø på utsiden og myke inni.

Trinn 4

Server kyllinglårene med grillede småpoteter og tomatsalat.

Serveringsforslag

Server gjerne med frisk persille.