Kyllingklubber med mandler og oliven

Tidsbruk 50 minutter
12 ingredienser
19 planlagt
Kyllingklubber med mandler og oliven
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Fabelaktig fingermat! Det enkle er ofte det beste – la bestikket ligge og nyt de saftige kyllingklubbene med serviettene lett tilgjengelig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
100 g
Mandler REMA 1000
1 potte
Kruspersille, liten
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
4 dl
Middagsris REMA 1000
100 g
Grønne oliven u/sten REMA 1000
3 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
4 dl
Hønsebuljong
3 ss
Griljermel
1 ts
Karri

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnene på 180°C. Kok ris. Varm en panne med olje og karri, ha i grovhakkede mandler, griljermel og finhakket hvitløk.

Trinn 2

Trinn 2

Rist alt på middels varme til det er gyllent. Ha det over i en bolle.

Trinn 3

Trinn 3

Varm pannen på nytt og brun kyllingklubbene, ha i finhakket løk og chili og la det surre til løken er myk.

Trinn 4

Trinn 4

Hell over buljong, nøtteblandingen og grovhakket oliven og sett pannen (bruk evt. en ildfast form) i ovnen. Sjekk om de er gjennomstekte ved å stikke i en kyllingklubbe med en lite skarp kniv. Hvis det pipler ut klar kraft, er de ferdige. Dryss over hakket persille og server med kokt ris.