Kyllingklubber med kokos og lime

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
219 planlagt
Kyllingklubber med kokos og lime
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Klin kokos? I hvert fall om du spiser disse kyllingklubbene som fingermat. Så, dekk på bordet med både gafler og servietter – denne ovnsbakte kyllingretten er et fyrverkeri av smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Lime
1 pose
Thai Wok Bama
2 dl
Jasminris REMA 1000
1 ts
Karri
5 fedd
Hvitløk
2 ss
Soyasaus Kikkoman
4 ss
Sweet Chilli Blue Dragon
1 ss
Sesamolje
4 ss
Østerssaus

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C. Kok ris etter anvisning på pakken. Bland kokosmelk med karri, salt, hvitløk i skiver (3/5) og finrevet skall og juice av halvparten av limen. Del chilien fra wokblandingen i to på langs og ha den i kokossausen.

Trinn 2

Trinn 2

Legg kyllingklubbene i en ildfast form og hell sausen over. Bland godt og stek i 30 minutter på 200°C til klubbene er fine og brune.

Trinn 3

Trinn 3

Finhakk resten av hvitløken og bland den med soyasaus, sweet chillisaus, sesamolje og østerssaus. Smak til med lime. Wok Thai Wok?en, bland inn den kokte risen og hell over sausen. Server sammen med kyllingklubbene.

Serveringsforslag

Frisk ingefær og koriander smaker godt til.