Kyllingklubber med blomkålris

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
77 planlagt
Kyllingklubber med blomkålris
Legg oppskrift
i handlelapp
Blomkålris... Ja, for selv om det egentlig ikke er helt som vanlig middagsris, så raspes blomkålen så den ligner litt på ris – og da smaker det til og med enda bedre!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk
Sitron
1 stk
Lime
1 stk
Blomkål
1 potte
Kruspersille, liten
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Smør
5 dl
Grønnsaksbuljong
5 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Brun kyllingklubbene i en gryte med smør sammen med hele, knuste hvitløksfedd med skall. Hell over grønnsaksbuljong og smak til med revet skall og saft av sitron og lime. Kok opp og smak til med kajennepepper. La det småkoke under lokk i ca. 40 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Rasp blomkålen grovt til du får riskonsistens.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med olivenolje, salt og pepper. Server kylling med blomkålris og et raust dryss med persille på toppen.

Serveringsforslag

Ha litt hakket vårløk i blomkålrisen.