Kyllingklubber med BBQ-rub og pastasalat

14 ingredienser
219 planlagt
Kyllingklubber med BBQ-rub og pastasalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Smakfulle kyllingklubber fra Stange akkompagnert med en frisk pastasalat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllingklubber

1 stk
Kyllingklubber

Pastasalat

500 g
Penne pasta
0,5 stk
Tørrsaltet bacon
2 stk
Tomater uten frø, hakket
1 stk
Finhakket paprika
1 stk
Finhakket rødløk
2 stk
Finhakket sylteagurk
3 ss
Finhakket dill
2 ss
Finhakket persille
2 ss
Hvitvinseddik
2 ts
Dijonsennep
3 ss
God olivenolje
1 klype
Maldonsalt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pastaen til al dente i godt saltet vann. Skyll godt i et dørslag under kaldt vann og ha pastaen over i en stor bolle.

Trinn 2

Hakk opp stekt bacon i biter. Bland baconbitene med hakkede tomater, paprika, rødløk, sylteagurk, dill og persille og rør det inn i pastaen.

Trinn 3

Bland sammen olje, hvitvinseddik og sennep. Vend dressingen inn i pastasalaten og smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Vend dressingen inn i pastasalaten og smak til med salt og pepper. Sett salaten i kjøleskapet i minst 1 time. Ta salaten ut av kjøleskapet en halvtime før servering, og topp med mer finhakket persille.

Trinn 5

Grill kyllingklubbene på grillen til de er gjennomstekte. Og server med pastasalat.