Kyllingkebab i pita

Tidsbruk 20 minutter
12 ingredienser
1239 planlagt
Kyllingkebab i pita
Legg oppskrift
i handlelapp
Chili og hvitløk gir ekstra god smak til den milde kyllingkjøttdeigen. Topp kyllingkebaben med hjemmelaget tzatziki, løk og tomat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllingkjøttdeig

400 g
Kyllingkjøttdeig
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje

Tzatziki

1 stk
Agurk
2 dl
Yoghurt naturell
1 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Pita

1 pakke
Pitabrød
2 stk
Tomater
1 stk
Rødløk 4-pk

Slik gjør du

Trinn 1

Bland kyllingkjøttdeigen med finhakket chili og hvitløk. Form til avlange boller, ca. 2 stk pr. person, og stek dem i en panne med olivenolje i ca. 3 minutter på hver side til de er gylne og gjennomstekt.

Trinn 2

Tzatziki: Riv agurken og klem ut væsken. Bland med yoghurt og tilsett finhakket hvitløk, salt og pepper.

Trinn 3

Varm pitabrødene som anvist på pakken. Skjær tomater og løk i skiver.

Trinn 4

Fyll pitabrødene med kyllingbollene, tomat, løk og tzatziki.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne finhakket mynte i tzatzikien.