Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllinggryte med koriander

Tidsbruk 40 minutter
13 ingredienser
244 planlagt
Kyllinggryte med koriander
Legg oppskrift
i handlelapp
Chili, lime, koriander og fennikel gir smakstrøkk til denne thaiinspirerte kyllinggryten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Kyllingfilet
4 stk
Sjalottløk
4 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 boks
Kokosmelk
2 dl
Kremfløte
4 dl
Hønsebuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)
1 stk
Purre
1 stk
Fennikel
4 dl
Jasminris
1 potte
Koriander
0,5 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris. Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili (1/4 stk pr 600 gr kylling). Surr det mykt i solsikkeolje i en gryte.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett raspet limeskall, resten av limen i skiver, kokosmelk og fløte. Kok i et par minutter, ha i hønsebuljong og bland lett. Kok videre i 5 minutter. Smak på gryten og ta ut limeskivene når du synes det er passe syrlig.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær kyllingfiletene i store terninger. Vask purre og fennikel og skjær i skiver. Ha det i gryten og kok opp. Skru ned varmen og la gryten trekke i 5 minutter. Smak til med salt. Ha frisk koriander på toppen ved servering.