Kyllinggryte med bønner og chili
Yum! En gryte uten lyte. Denne herlige kyllingretten lager du akkurat så spicy du vil. Fjern frøene fra chilien, så får du en mye mildere middag.
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 180°C. Brun kyllingklubbene i en gryte med solsikkeolje. Skjær hvitløksfedd og chili i tynne skiver, del gulrøtter og selleristenger i staver og løken i båter. (Skrap ut frøene i chilien og/eller reduser mengden chili hvis du ikke vil ha retten så sterk.)
Trinn 2
Ha alle grønnsakene i gryten og la det frese noen minutter sammen med kyllingen. Tilsett hermetiske tomat og bønner og smak til med spisskummen, salt og pepper.
Trinn 3
Ha alt i en ildfast form og bak det i ovnen i ca. 30 minutter.
Serveringsforslag
Server med tortillas, ris og rømme.