Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingform med sopp og cherrytomater

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
2146 planlagt
Kyllingform med sopp og cherrytomater
Legg oppskrift
i handlelapp
En rik og varmende kyllingform med inspirasjon fra Frankrike

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Kyllingfilet, eller kyllinglårfilet
2 fedd
Hvitløk
250 g
Sopp, f.eks Champignon
1 kurv
Cherrytomater
1 stk
Creme Fraiche
1 ss
Sitronsaft
1 ts
Timian
1 ts
Salt
1 klype
Kvernet pepper
2 ss
Solsikkeolje
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 °C varmluft. Salte og pepre kyllingbrystene og brun dem i en panne med solsikkolje. Legg brystene i en ildfast form.

Trinn 2

Fres hakket hvitløk, delte ferske sopp og hele cherrytomater i stekepannen i to minutter. Tilsett creme fraiche, sitronsaft, timian og salt og kok opp. Hell den varme stuingen over kyllingbrystene og ha formen i ovnen i 15 minutter ved 200 °C varmluft.

Tips!

Server med fransk baguett eller poteter.