Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingfilet med ovnsbakte poteter og sopp

Tidsbruk 60 minutter
5 ingredienser
274 planlagt
Kyllingfilet med ovnsbakte poteter og sopp
Legg oppskrift
i handlelapp
Det er ikke alltid vrient å lage festmat til hverdags! Denne kyllingretten tar kanskje litt tid, men du får gjort mye annet mens potetene godgjør seg i ovnen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet 300 g Solvinge
600 g
Poteter
1 pose
Soppblanding REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt poteter, gjerne mandelpoteter, i grove biter. Varm olivenolje i en jerngryte eller stor panne. Tilsett finhakket hvitløksfedd og la det surre et par minutter på svak varme før du tilsetter soppen. La det surre i ca 5 minutter.

Trinn 2

Tilsett potetene, bland dem godt med soppen og stek videre i 15 minutter. Hell alt over i en ildfast form, krydre med salt, pepper og evt. timian og bak videre i ovnen på 160°C i ca 30 minutter.

Trinn 3

Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i olje på ganske høy varme til de er gylne på begge sider. Legg dem på toppen av sopp- og potetformen i ovnen og la dem steke med de siste 10 minuttene.

Serveringsforslag

I Italia er de glad i å presse litt sitron over stekt og grillet kjøtt og fisk.