Kyllingburger med ovnsbakte poteter

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
602 planlagt
Kyllingburger med ovnsbakte poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Med kyllingburgeren har du nærmest uendelige valgmuligheter. Krydre den med dine favoritter, eller følg oppskriften vår for en garantert, saftig suksess.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingkjøttdeig 600 g Solvinge
2 stk
Løk
1 stk
Egg Solvinge
2 stk
Tomat
0,5 stk
Isbergsalat
4 stk
Hamburgerbrød Hatting
500 g
Poteter
5 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Del potetene i båter og legg dem i en langpanne. Ha på olivenolje, salt og pepper og bland godt. Stek i ovnen på 210°C i ca. 40 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Burger: Finhakk halvparten av løken og bland det sammen med finhakket hvitløk, kjøttdeig, egg, Dijon sennep, salt (1ts pr pk kjøttdeig) og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Varm en panne med litt olje. Form fire store burgere. Stek dem ca. fire minutter på hver side. Varm brødene. Legg på salat, tomatskiver og løk. Serveres med ovnsbakte poteter.

Serveringsforslag

Prøv en skive blåmuggost på toppen av burgeren. Kyllingburgeren smaker også godt med hvitløksmajones.