Kyllingbryst med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus

14 ingredienser
639 planlagt
Kyllingbryst med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Smaksrik grønnkål skaper en fin contrast til de milde smakene av kylling og squash.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllingbryst

4 stk
Bryst av Landkylling
2 ss
Olje
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper

Poteter

600 g
Poteter, løsvekt
2 ss
Hakket persille
1 ss
Smør

Squash

1 stk
Squash
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Grønnkål

1 pose
Grønnkål
1 klype
Salt

Urtesaus

1 boks
Urtesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 180°C. Brun kyllingbryst på skinnsiden i en varm stekepanne med olje til de er gylne. Ha på salt og kvernet sort pepper. Stek videre i ovn i 12-15 minutter. La kyllingen hvile i 5 minutter før servering.

Trinn 2

Kok potetene knapt møre.

Trinn 3

Kutt squash i skiver og stek i smør eller olje i stekepannen. Ha på litt salt og nykvernet pepper.

Trinn 4

Kok grønnkål 3-5 minutter i lettsaltet vann – fjern harde stilker før servering.

Trinn 5

Ha smør og hakket persille i stekepannen og surr de kokte potetene et par minutter.

Trinn 6

Varm opp urtesaus etter anvisning på pakken. Server kyllingbrystet med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus.

Lag urtesaus fra bunnen av!
Lag urtesaus fra bunnen av!