Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingbryst med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus

14 ingredienser
560 planlagt
Kyllingbryst med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Smaksrik grønnkål skaper en fin contrast til de milde smakene av kylling og squash.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllingbryst

4 stk
Bryst av Landkylling
2 ss
Olje
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper

Poteter

600 g
Poteter, løsvekt
2 ss
Hakket persille
1 ss
Smør

Squash

1 stk
Squash
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Grønnkål

1 pose
Grønnkål
1 klype
Salt

Urtesaus

1 boks
Urtesaus, Stange

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 180°C. Brun kyllingbryst på skinnsiden i en varm stekepanne med olje til de er gylne. Ha på salt og kvernet sort pepper. Stek videre i ovn i 12-15 minutter. La kyllingen hvile i 5 minutter før servering.

Trinn 2

Kok potetene knapt møre.

Trinn 3

Kutt squash i skiver og stek i smør eller olje i stekepannen. Ha på litt salt og nykvernet pepper.

Trinn 4

Kok grønnkål 3-5 minutter i lettsaltet vann – fjern harde stilker før servering.

Trinn 5

Ha smør og hakket persille i stekepannen og surr de kokte potetene et par minutter.

Trinn 6

Varm opp urtesaus etter anvisning på pakken. Server kyllingbrystet med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus.

Lag urtesaus fra bunnen av!
Lag urtesaus fra bunnen av!