Kyllingboller med spinat
Dermed pasta! Middagsmenyens magreste kjøttdeig er trillrunde trumfkort i denne tagliatelle-retten. Små smørstekte kyllingboller, smakelig krydret med hvitløk og spinat.
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Ta vare på 2 dl av kokevannet. Bland kyllingkjøttdeigen med egg, vann (1 dl per egg), finhakket hvitløk, salt og pepper. Arbeid den godt sammen til en smidig farse.
Trinn 2
Bland inn vasket og finhakket spinat. Form til små boller som stekes i smør.
Trinn 3
Kok ut pannen med kokevannet og en hønsebuljongterning. Vend det inn i den nykokte pastaen sammen med revet parmesan og olivenolje. Server kyllingbollene med tagliatelle og evt. mer revet parmesan.
Serveringsforslag
Kok pannen ut med fløte for en kremet saus.