Kyllingboller med spinat

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
257 planlagt
Kyllingboller med spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Dermed pasta! Middagsmenyens magreste kjøttdeig er trillrunde trumfkort i denne tagliatelle-retten. Små smørstekte kyllingboller, smakelig krydret med hvitløk og spinat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingkjøttdeig 400 g Solvinge
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 pose
Bladspinat
500 g
Tagliatelle Egg Barilla
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
1 ss
Smør
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Hønsebuljong
1 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Ta vare på 2 dl av kokevannet. Bland kyllingkjøttdeigen med egg, vann (1 dl per egg), finhakket hvitløk, salt og pepper. Arbeid den godt sammen til en smidig farse.

Trinn 2

Trinn 2

Bland inn vasket og finhakket spinat. Form til små boller som stekes i smør.

Trinn 3

Trinn 3

Kok ut pannen med kokevannet og en hønsebuljongterning. Vend det inn i den nykokte pastaen sammen med revet parmesan og olivenolje. Server kyllingbollene med tagliatelle og evt. mer revet parmesan.

Serveringsforslag

Kok pannen ut med fløte for en kremet saus.