Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Kyllingboller i karrisaus

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
449 planlagt
Kyllingboller i karrisaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Ta skjeen i en annen hånd og bruk den til å forme perfekte kyllingboller! Minst like smaksrik, men magrere enn kjøttboller av storfe – en kommende klassiker?

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Kyllingkjøttdeig 400 g Solvinge
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
4 dl
Jasminris REMA 1000
1 ss
Hvetemel
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Smør
1 ts
Karri
2,5 dl
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Spe kyllingkjøttdeigen med 1 dl vann (per 600g kjøttdeig) og hvetemel. Finhakk hvitløk og tilsett halvparten sammen med litt salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Bland farsen godt og lag små boller.

Trinn 3

Trinn 3

Stek bollene på middels varme i litt smør til de er gjennomstekte. Snu kjøttbollene under stekingen. Tilsett finhakket løk, resten av hvitløken og karri.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett hønsebuljong og la det koke litt inn.

Trinn 5

Trinn 5

Rett før servering vendes grovhakkede tomater inn. Server kyllingbollene med ris i dype tallerkener.

Serveringsforslag

Strø gjerne over finhakket chili og koriander.