Hopp til innhold

Tex-Mex kyllingsuppe

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
455 planlagt
Tex-Mex kyllingsuppe

På langt nær alle sommerkvelder er solrike og varme, dessverre – denne deilige suppen varmer heldigvis godt, uansett vær og vind.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Rød paprika
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
2 stk
Tomat
1 stk
Løk
1 pk
Tortillas 6 stk REMA 1000
1 pk
Kyllingkjøttdeig 400 g Solvinge
3 dl
Middagsris REMA 1000
7 dl
Hønsebuljong
1 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ss
Maizena Majsstivelse
1 klype
Kajennepepper
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris. Stek kyllingkjøttdeig sammen med grovhakket løk og finhakket hvitløk i litt olje. Kutt paprika i biter, ha det i pannen og stek videre i noen minutter.

Trinn 2

Ha i buljong og kokosmelk, kok opp og la det småkoke i ca 15 minutter.

Trinn 3

Bland maizena i litt kaldt vann og jevn suppen. Tilsett biter av tomat og kidneybønner rett før servering. Smak til med salt og kajennepepper. Rist tortillas i litt olje i en varm panne. Server suppen med ris og tortillas.