Tagliatelle med kyllingsaus
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok pastaen i lettsaltet vann (1ts salt pr. liter vann) i 3 minutter for fersk tagliatelle – 8-10 minutter for tørket.
-
Trinn 2
Stek kyllingen i olje i 1 minutt. Tilsett hakket løk og hvitløk sammen med rosmarin i olivenolje til løken blir blank, 1-2 minutter. Tilsett erter og 1 ½ dl fløte og kok opp. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
-
Trinn 3
Behold en 1/2 dl av kokevannet og bland med pastaen. Ha kyllingsausen over pastaen og bland godt. Rør eggeplommene sammen med den resterende fløten, hell i pastagryten, og rør godt om.
-
Trinn 4
Nå stivner sausen litt på grunn av eggeplommene og retten er ferdig til å nytes med revet fersk parmesan.
Tips!
En blandet salat passer godt til.