Hopp til innhold

Spicy thaisalat med grillet kylling

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
16 ingredienser
267 planlagt
Spicy thaisalat med grillet kylling

Kutt opp grønnsaker, varm opp kyllinglårene og lag dressing – ferdig!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spicy thaisalat med grillet kyllinglår

850 gr
Grillet kyllinglår
1 pose
Salatmiks
0.5 stk
Agurk
1 pk
Vårløk
2 stang
Stangselleri
1 stk
Rødløk
1 potte
Koriander
0.5 potte
Mynte
4 stk
Tomat

Dressing

0.5 dl
Limejuice
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
0.5 dl
Fish sauce
2 ss
Sukker
1 ss
Sesamfrø
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 °C varmluft og ovnsbak de grillede kyllinglårene i 15 minutter.

Trinn 2

Vask og kutt grønnsaker i grove biter og anrett på fat. Dryss på blader med koriander og mynte.

Trinn 3

Finhakk chilli og hvitløk, bland sammen alle ingredienser til en dressing. Hell over thaisalaten og den grillede kyllingen.

Tips!

Server gjerne med ris.